07. Caracteristici qi

Principalele caracteristici ale qi-ului sunt:

Qi-ul poate penetra orice obiect şi orice fiinţă vie. De aceea  colectarea de energie se poate practica şi cu geamul închis, qi-ul pătrunde prin pereţii casei, precum undele radio.

Qi-ul se transmite la distanţe foarte mari. Pe această proprietate se bazează utilizarea tehnicilor qigong la distanţă. Cu cât o persoană are o energie internă mai înaltă, cu atât are mai multă putere şi efecte mai bune la distanţă.

Qi-ul se transmite practic instantaneu, cu viteze extrem de mari.  Când colectăm energie curată Zhen Qi din întregul Univers, acesta este recepţionat foarte rapid.

Qi-ul se transmite de la un potenţial înalt la un potenţial mai scăzut, la fel ca electricitatea. Pe acest principiu se bazează terapia qigong. Dacă potenţialul energiei curate Zhen Qi este mai înalt decât al energiei patogene Bing Qi, boala se va vindeca. În caz contrar, boala nu va fi ameliorată. De aceea este necesar să ne creştem energia internă Zhen Qi prin metoda de colectare. Prin aceasta ne creştem puterea de vindecare proprie, cât şi puterea de emisie de qi pentru vindecarea altor persoane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: