Ceai pentru o stare de bine

Când vremea posomorâtă de afară îţi strică buna dispoziţie şi te simţi lipsit de energie, caută remedii în cutiile cu ceai!

De cele mai multe ori problemele de la serviciu, asociate cu stresul din viaţa personală, provocat de diverşi factori, te fac să nu te mai simţi bine “în pielea ta”, să îţi pierzi buna dispoziţie. Cu siguranţă, fiecare dintre noi, am putea apela la o prietenă sau un prieten căruia să-i povestim of-urile noastre. Sau putem practica hobby-ul nostru preferat care ne-ar putea ajuta să trecem peste această stare de disconfort. Însă, uneori, este mult mai comod să te aşezi în fotoliu, savurând un ceai fierbinte care te poate ajuta să îţi recapeţi zâmbetul şi starea de bine.

Şi este minunat dacă acest ceai este un ceai informaţional, încărcat cu energie benefică. Se ia în gură puţin ceai şi se porţionează în trei înghiţituri egale care sunt trimise cu gândul în Xia Dantian sau la focarul afecţiunii.

Puterea vindecătoare a acestui ceai este întărită dacă îl bem când suntem în starea qigong. Pentru un efect mai profund, este bine să facem o meditaţie înainte de a savura ceaiul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: